مزایای گشنیز برای سلامتی !

 


گشنیز گیاهی است که معمولاً برای طعم غذاهای بین المللی مورد استفاده قرار می گیرد.

این گیاه از گیاه گشنیز Coriandrum تهیه شده و مربوط به جعفری ، هویج و کرفس است.

در ایالات متحده به دانه های گیاه گشنیز ( Corriandrum sativum ) گشنیز گفته می شود ، در حالی که برگ های آن cilantro نامیده می شوند. در سایر نقاط جهان به آنها دانه گشنیز و برگ گشنیز گفته می شود . این گیاه همچنین به عنوان جعفری چینی معروف است.

بسیاری از افراد از گشنیز در ظروف مانند سوپ و سالس و همچنین وعده های غذایی هندی ، خاورمیانه و آسیا مانند کاری و ماسالا استفاده می کنند. از برگ گشنیز اغلب به طور کامل استفاده می شود ، در حالی که از دانه ها به صورت خشک یا زمین استفاده می شود.

برای جلوگیری از سردرگمی ، این مقاله به قسمت های خاصی از گیاه گیاه گشنیز (Coriandrum sativum ) اشاره دارد .

در اینجا 8 مزیت چشمگیر سلامتی گشنیز وجود دارد.

1. ممکن است به کاهش قند خون کمک کند 
قند خون بالا یک عامل خطر برای دیابت نوع 2 است (1 منبع معتبر)

تخم گشنیز ، عصاره و روغنها ممکن است همه به کاهش قند خون کمک کنند. در حقیقت ، افرادی که قند خون کم دارند یا داروی دیابت مصرف می کنند ، باید با گشنیز احتیاط کنند زیرا در کاهش قند خون بسیار مؤثر است.

مطالعات حیوانی نشان می دهد که تخم گشنیز با ارتقاء فعالیت آنزیمی که باعث از بین بردن قند خون می شود قند خون را کاهش می دهد ( 2 ).

یک مطالعه در موش های چاق و قند خون بالا نشان داد که یک دوز واحد (9.1 میلی گرم در هر پوند از وزن بدن یا 20 میلی گرم در کیلوگرم) عصاره تخم گشنیز قند خون را به میزان 4 میلی مول در لیتر در 6 ساعت کاهش می دهد ، مشابه اثرات گلبن کلامید داروی قند خون (3 منبع معتبر)

یک مطالعه مشابه نشان داد که همان دوز عصاره گشنیز باعث کاهش قند خون و افزایش انسولین در موشهای مبتلا به دیابت در مقایسه با حیوانات شاهد (4 منبع معتبر)

خلاصه
گشنیز ممکن است با فعال کردن آنزیم های خاصی قند خون را کاهش دهد. در واقع ، به اندازه کافی قدرتمند است که افرادی که قند خون کم دارند باید با احتیاط از آن استفاده کنند.

2. سرشار از آنتی اکسیدان های تقویت کننده سیستم ایمنی 
گشنیز چندین آنتی اکسیدان ارائه می دهد ، که از آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد جلوگیری می کند.

آن آنتی اکسیدان نشان داده شده است برای مبارزه با تورم در بدن شما (5 منبع معتبر، 6 منبع معتبر، 7 منبع معتبر)

براساس بررسی های آزمایش لوله و حیوانات ، این ترکیبات شامل ترپینن ، کوئرستین و توکوفرول ها هستند که ممکن است اثرات ضد سرطان ، تقویت کننده سیستم ایمنی و محافظت کننده عصبی داشته باشند (8 منبع معتبر، 9 منبع معتبر، 10 منبع معتبر، 11 منبع معتبر)

یک مطالعه لوله آزمایش نشان داد که آنتی اکسیدان های موجود در عصاره گشنیز باعث کاهش التهاب شده و رشد سلول های سرطانی ریه ، پروستات ، و روده بزرگ را کند می کند (12 منبع معتبر)

خلاصه
گشنیز سرشار از آنتی اکسیدان است که اثرات تقویت کننده سیستم ایمنی ، ضد سرطان ، ضد التهابی و محافظت کننده عصبی را نشان می دهد.


3. ممکن است از سلامت قلب بهره مند شود
برخی از مطالعات لوله های آزمایشگاهی و آزمایشگاهی نشان می دهد که گشنیز ممکن است عوامل خطر بیماری قلبی مانند فشار خون بالا و سطح کلسترول LDL (بد) را کاهش دهد (13 منبع معتبر، 14 منبع معتبر)

به نظر می رسد عصاره گشنیز به عنوان یک ادرار آور عمل می کند و به بدن شما کمک می کند سدیم و آب اضافی را برطرف کند. این ممکن است فشار خون شما را کاهش دهد (13 منبع معتبر)

برخی تحقیقات نشان می دهد گشنیز ممکن است به کاهش کلسترول نیز کمک کند. یک مطالعه نشان داد که موش هایی که به تخم گشنیز داده می شوند ، کاهش معنی داری در کلسترول LDL (بد) و افزایش کلسترول HDL (خوب) را تجربه کرده اند (15 منبع معتبر)

علاوه بر این ، بسیاری از مردم متوجه می شوند که خوردن گیاهان تند و ادویه مانند گشنیز به آنها کمک می کند تا میزان سدیم خود را کاهش دهند ، که این امر ممکن است سلامت قلب را بهبود بخشد .

آیا باید نگران عرق ریزی های شبانه باشید؟

آیا کسی به سلامتی روان مددکاران اجتماعی اهمیت می دهد؟

مزایای گشنیز برای سلامتی !

گشنیز ,، ,خون ,منبع ,کاهش ,قند ,قند خون ,ممکن است ,منبع معتبر ,می دهد ,منبع معتبر، ,تقویت کننده سیستم ,کننده سیستم ایمنی ,منبع معتبر خلاصهگشنیز ,گیاه گشنیز coriandrum

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

زیبایی جواد روشن تشریفات ترنه سیاه و سفید teacherbagheri (همه چیز درباره ی گوشی های اندروید) سایه بون یک وبلاگ نویس عاشق دنیای فناوری، شبکه و امنیت درمانگر و راهنمای خانواده جراحی زیبایی مشهد